Britanci su ludi za ovom destinacijom jer je najeftinija, a all inclusive: Srpski turisti neće da je pogledaju!
Majorka, Foto: Martin Valigursky / Alamy / Alamy / Profimedia

šta vi mislite?

Britanci su ludi za ovom destinacijom jer je najeftinija, a all inclusive: Srpski turisti neće da je pogledaju!

Grupa potrošača analizirala je više od 3.500 letnjih paket aranžmana koji su još dostupni, a u potrazi za najjeftinijom opcijom za odmor od sedam noći u prvoj nedelji avgusta

Objavljeno:

Ako želite povoljan all inclusive ugođaj na letovanju, možda bi prvo trebalo da gledate Maroko i Španiju, tačnije - Ibicu.

Grupa potrošača analizirala je više od 3.500 letnjih paket aranžmana koji su još dostupni, a u potrazi za najjeftinijom opcijom za odmor od sedam noći u prvoj nedelji avgusta.

Najjeftiniji all inclusive 1.230 evra

Na vrhu liste povoljnih all inclusive paketa našla se zemlja koju srpski turisti i ne uzimaju u obzir za letnji odmor – Maroko. Preciznije, odmarališta Agadir na zapadnoj obali, „jedna od najpopularnijih marokanskih plaža“, i obližnji Taghazout, „pristojno ribarsko selo koje se udvostručuje kao raj za surfere“.

„U proseku od 1.041 funti po osobi za nedelju dana, to je ovog leta najbolja all inclusive opcija za one koji traže sunce sa ograničenim budžetom. A za one koji su zabrinuti da bi u Maroku moglo biti strašno vruće, ne plašite se: ovaj deo obale hladi osvežavajući atlantski povetarac“, napominje „Which?“, a prenosi Daily Mail. U evrima, ta prosečna cena iznosi oko 1.230 evra.

Sa prosečnom cenom po osobi od 1046 funti (1235 evra), tesno drugo mesto zauzima Ibica, koju „Which?“ predstavlja kao „idealnu opciju za one koji žele da kombinuju sunčanje sa užurbanim noćnim životom“.

Dalaman u Turskoj i Menorka u Španiji zauzimaju treće i četvrto mesto, gde će vas all inclusive na sedam noćenja koštati u proseku 1.057 funti (1.250 evra) i 1.100 funti (1.300 evra) po osobi. U nastavku, Španija dominira na listi.

Bonus video:

05:00

DRAMATIČNO UPOZORENJE PROFESORA MILOVANOVIĆA: Sredozemno more će nestati, kad se planeta bude umorila, NEĆE BITI NI NAS

(Espreso / Nova / J.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.